Diensten

AAmelio brengt meer efficiëntie in uw kmo/mkb

Hebt u als ondernemer het gevoel dat het werk u boven het hoofd groeit? En leidt dat tot een onevenwicht tussen de tijd en energie die u besteedt aan uw kernactiviteiten en de ondersteunende taken? Herstel dan de balans en pak de veranderingen in uw bedrijf structureel en doelgericht aan. AAmelio begeleidt u naar meer efficiëntie en kostenbesparing binnen drie expertisedomeinen:

  • (eenmalige) projecten, investeringen & calculatie
  • bedrijfsprocessen & -procedures
  • leveranciers & externe partijen

De verbetertrajecten van AAmelio bieden u de missing link tussen een corebusiness en non-corebusiness die elkaar versterken. U kiest uit:

Check-up

Een gratis beknopte inventaris van de knelpunten in uw onderneming met tips en aanbevelingen. 

Optima

Een praktisch actieplan dat één acuut pijnpunt concreet analyseert, aanpakt én oplost. Zo verhoogt de efficiëntie in uw kmo. 

Integraal

Een totaalpakket van meerdere pijnpunten, waarbij we het maximale verbeterpotentieel van uw onderneming aanboren.Lees meer

Calculator

Nauwkeurige analyses en berekeningen voor aanbestedingen en offertes in de bouwsector, zodat u meedingt naar grote opdrachten. 

Verspil niet langer tijd, geld en energie aan zaken die niet tot uw kerntaken behoren. Met de begeleidingstrajecten van AAmelio verzekert u zich van een efficiëntere werking in uw kmo. We gaan samen van analyse tot daadwerkelijke implementatie. Kortom: u kiest voor betere bedrijfsresultaten met minder middelen.

Ga ook voor meer efficiëntie in uw bedrijf!

Print Friendly, PDF & Email
xplicitDiensten