AAmelio Calculator in de praktijk

AAmelio maakt uw calculaties voor onder meer bouwmaterialen, gevelbeplating, ramen en deuren, daken en dakbedekking, zink, houtskeletbouw, interieur, CV, HVAC, sanitair, elektriciteit, metaal- en betonconstructies. Wilt u meedoen aan een aanbesteding of hebt u veel prijsaanvragen die u graag wilt verwerken? Dan doorlopen wij met u deze stappen:

  • U bezorgt ons de aanvraag per mail, post of persoonlijk.
  • Wij bestuderen de informatie en vragen indien nodig bijkomende informatie op bij uw architect, projectontwikkelaar of hoofdaannemer.
  • Vervolgens maken we de materiaallijsten en vragen we prijzen op bij meerdere leveranciers. Bij ontvangst van de prijzen verifiëren we natuurlijk of de juiste producten aangeboden worden.
  • We verwerken de informatie in ons AAmelio calculatieprogramma en overlopen alles met u, zodat u de calculatie kunt bevestigen. Het spreekt voor zich dat u het laatste woord hebt over de finale offerteprijs.
  • We maken uw offerte klaar voor verzending.

Begint de uitvoering van de aanbesteding? Dan kunnen wij u helpen met de laatste onderhandelingen voor prijzen en leveringstermijnen, de bestellingen, opvolging van leveringen, technische fiches en eventueel de nacalculatie. Zo bent u er zeker van dat uw project vlot verloopt en kunt u zich concentreren op de uitvoering, samen met uw team!

Verspil geen tijd en energie aan calculaties voor de bouw. Neem contact op met AAmelio voor meer informatie.

Print Friendly
xplicitAAmelio Calculator voorbeeld