AAmelio Integraal

Hét traject voor meer productiviteit in uw kmo/mkb

AAmelio Integraal biedt u dé remedie voor meerdere pijnpunten binnen uw non-corebusiness. Tijdens het traject bekijken we uw onderneming in haar geheel, nemen we een ‘foto’ van de huidige situatie en maken we een ontwerp van de ideale situatie. We pakken tekortkomingen aan op het vlak van projecten en investeringen, processen en procedures, en externe partijen en leveranciers. Zo maken we van die ideale situatie de werkelijkheid. Resultaat? U kunt in vertrouwen delegeren en controle tot een minimum beperken. Zo kiest u voor een nog sterkere corebusiness en meer productiviteit!

AAmelio Integraal omvat:
  • een voorbereiding waarbij we uw kmo situeren in de markt en uw onderneming in haar geheel bekijken;
  • een aantal sessies bij u in het bedrijf, waarbij we eerst uw bedrijfssituatie analyseren (foto) en vervolgens de schakel(s) ontwerpen om de huidige situatie om te zetten naar de ideale situatie (ontwerp);
  • een trajectplan met deadlines en verantwoordelijkheden waarin we de acties, prioriteiten, doelstellingen en resultaten aan elkaar koppelen;
  • uitvoeringssessies waarbij we de tools implementeren om de ideale situatie te realiseren;
  • een rapport waarin we de geïmplementeerde processen en verbeteringen bundelen en de resultaten en/of besparingen samenvatten.

Met het AAmelio Integraal-traject verzekert u zich voor een periode van zes maanden van onze uitgebreide expertise, ondersteuning en begeleiding. We organiseren maandelijks vijf sessies om de uitgewerkte ideale situatie te bereiken. Aansluitend bieden we de mogelijkheid van een opvolgingstraject met twee sessies per maand, zodat u optimaal de vruchten kunt plukken van de verbeteringen.

Wilt u ontdekken hoe AAmelio de werking van uw bedrijf verbetert?

Graag een praktijkvoorbeeld van AAmelio Integraal?

Onze domeinen
Print Friendly, PDF & Email
xplicitAAmelio Integraal