← Terug naar nieuwsoverzicht

Calculatieprogramma op maat van de bouw

Aannemers uit de bouw durven wel eens te klagen over de tijd die ze Aamelioverliezen met calculaties maken. De traditionele en bekende calculatieprogramma’s zijn uitgebreid en vaak niet gebruiksvriendelijk. Aannemers moeten telkens weer dezelfde informatie ingeven, formules definiëren of calculatiewijzen aanpassen aan het systeem, omdat hun calculatieprogramma niet flexibel is. De offerte komt er zelden uit zoals ze moet worden ingediend bij de aanbesteding.
Het resultaat? Ergernis en frustratie. Als expert in calculatie kon ik niet aan de zijlijn blijven staan en daarom ontwikkelde ik speciaal voor de bouwsector een handig calculatieprogramma.

Flexibel calculatieprogramma
Ik weet uit ervaring dat calculatieprogramma’s nauwelijks aangepast zijn aan de individuele noden van hun gebruikers. Daarom is het calculatieprogramma van AAmelio zo opgebouwd dat we het gemakkelijk aan uw verwachtingen kunnen aanpassen. Zo bespaart u tijd – en dus ook geld – en kunt u stressvrij uw calculaties maken.

Overzichtelijk én gebruiksvriendelijk
Het AAmelio-calculatieprogramma geeft u op elk moment het overzicht dat u wenst. Elke post wordt afzonderlijk en in detail weergegeven, afhankelijk van de vraag. Met één druk op de knop kunt u parameters zoals winst, uurloon en materiaaltoeslag aanpassen. U beschikt dus over detail- en totaaloverzichten van materiaalkosten, werkuren, marges en winsten.

Alles in één oogopslag
Dankzij het calculatieprogramma van AAmelio krijgt u snel een mooi overzicht van de rentabiliteit van uw projecten en beschikt u over een handige tool voor controle én nacalculatie. Uw extraatje? U klikt enkele keren met uw muis en uw offerte op maat van uw aanbesteding is klaar! Overzichtelijk en duidelijk. Schenk uzelf dus ook meer tijd en minder stress en kom het calculatieprogramma van AAmelio ontdekken. Ik weet zeker dat u aangenaam verrast zult zijn. Beloofd!

Calculatiehulp nodig? Ontdek AAmelio Calculator.


Print Friendly, PDF & Email
aamelioCalculatieprogramma op maat van de bouw