AAmelio Calculator in de praktijk

AAmelio maakt uw calculaties voor onder meer bouwmaterialen, gevelbeplating, ramen en deuren, daken en dakbedekking, zink, houtskeletbouw, interieur, CV, HVAC, sanitair, elektriciteit, metaal- en betonconstructies. Wilt u meedoen aan een aanbesteding of hebt u veel prijsaanvragen die u graag wilt verwerken? Dan doorlopen wij met u deze stappen:

  • U bezorgt ons de aanvraag per mail, post of persoonlijk.
  • Wij bestuderen de informatie en vragen indien nodig bijkomende informatie op bij uw architect, projectontwikkelaar of hoofdaannemer.
  • Vervolgens maken we de materiaallijsten en vragen we prijzen op bij meerdere leveranciers. Bij ontvangst van de prijzen verifiëren we natuurlijk of de juiste producten aangeboden worden.
  • We verwerken de informatie in ons AAmelio calculatieprogramma en overlopen alles met u, zodat u de calculatie kunt bevestigen. Het spreekt voor zich dat u het laatste woord hebt over de finale offerteprijs.
  • We maken uw offerte klaar voor verzending.

Begint de uitvoering van de aanbesteding? Dan kunnen wij u helpen met de laatste onderhandelingen voor prijzen en leveringstermijnen, de bestellingen, opvolging van leveringen, technische fiches en eventueel de nacalculatie. Zo bent u er zeker van dat uw project vlot verloopt en kunt u zich concentreren op de uitvoering, samen met uw team!

Verspil geen tijd en energie aan calculaties voor de bouw. Neem contact op met AAmelio voor meer informatie.

Print Friendly, PDF & Email
aamelioAAmelio Calculator voorbeeld