AAmelio Facilitair

Hét traject voor vereenvoudiging van de facilitaire werking 

AAmelio Facilitiar biedt u dé remedie voor meerdere pijnpunten binnen uw non-corebusiness. Bij aanvang van het traject nemen we een ‘foto’ van de huidige situatie en maken we een ontwerp van de ideale situatie. We pakken tekortkomingen aan op het vlak van (facilitaire) projecten, investeringen en leveranciers. Zo maken we van die ideale situatie de werkelijkheid. Resultaat? U kunt in vertrouwen delegeren en controle tot een minimum beperken. Zo kiest u voor een nog sterkere corebusiness en meer productiviteit!

AAmelio Facilitair omvat:
  • een aantal sessies bij u in het bedrijf, waarbij we eerst uw bedrijfssituatie analyseren (foto) en vervolgens een voorstel maken van de ideale situatie (ontwerp);
  • een trajectplan met deadlines en verantwoordelijkheden waarin we de acties, prioriteiten, doelstellingen en resultaten aan elkaar koppelen;
  • uitvoeringssessies waarbij we de tools implementeren om de ideale situatie te realiseren;
  • op verzoek een eindrapport waarin we de geïmplementeerde processen en verbeteringen bundelen en de resultaten en/of besparingen samenvatten.

Met het AAmelio Facilitair verzekert u zich van onze uitgebreide expertise, ondersteuning en begeleiding. We organiseren een aantal sessies om de ideale situatie te bereiken en te verankeren. Aansluitend bieden we de mogelijkheid van een opvolgingstraject, zodat u de vruchten kunt blijven plukken van de verbeteringen.

Wilt u ontdekken hoe AAmelio de werking van uw bedrijf verbetert?

Onze domeinen
Print Friendly, PDF & Email
aamelioAAmelio Facilitair