AAmelio Facilitair in de praktijk

Uit de check-up van uw bedrijf blijkt dat u uw tijd, geld, kennis en energie niet optimaal inzet. Het gevolg? U benut niet het volledige potentieel van uw onderneming en moet doortastende actie ondernemen om uw productiviteit te verhogen. Het AAmelio Integraal-traject analyseert de oorzaken én implementeert de geselecteerde oplossingen om zo de ideale situatie voor uw kmo te creëren. Dat doen we door de pijnpunten in de verschillende domeinen tegelijkertijd aan te pakken:

Uw projecten en investeringen
We gaan na hoe een eenmalig project of een geplande investering het meest bijdraagt tot het rendement van uw onderneming. We analyseren de risico’s en gaan op zoek naar de juiste partijen om uw project of investering vlekkeloos te doen verlopen. Daarbij houden we rekening met de geplande timing en wijzen we verantwoordelijkheden toe om de ideale situatie voor uw onderneming te bereiken.

Uw bedrijfsprocessen en -procedures
We analyseren uw ondersteunende bedrijfsprocessen en gaan na waar de knelpunten zitten waarop uw bedrijf vastloopt en waarmee u geld en tijd verliest. Hierbij stellen we onder meer de volgende vragen:
Waarom doet u of een medewerker een bepaalde taak? Met welk resultaat?
Moet dit wel worden gedaan? Zo ja, hoe wordt het uitgevoerd?

  • Welke controlesystemen hebt u?
  • Hoe kunnen uw medewerkers leren om zichzelf te controleren?
  • Hoe kunnen ze gemakkelijk elkaars werk overnemen?
  • Gaan uw offertes op tijd de deur uit? Hoe worden ze opgevolgd?
  • Hoe worden bestellingen geplaatst en opgevolgd?
  • Hoe zijn processen en procedures vastgelegd?

Voor alle pijnpunten die cruciaal zijn, tekenen we een oplossing uit. Hoe kan het anders en eenvoudiger? Aansluitend integreren we deze oplossingen ook naadloos in uw processen en procedures.

Uw leveranciers en externe partijen
We streven een optimale relatie na tussen u en de mensen met wie u samenwerkt. Via vergelijkende studies vinden we de ideale leveranciers voor uw kmo. We analyseren uw huidige afspraken en contracten en gaan na of u waar krijgt voor uw geld. We staan u bij in de onderhandelingen over prijzen, voorwaarden en termijnen, en zorgen ervoor dat uw leveranciers u na verkoop de nodige service leveren tegen een betaalbare prijs. Geen onnodige zorgen meer over iets dat stukgaat of niet werkt! De nodige afspraken met leveranciers voor onderhoud en herstellingen zijn perfect geregeld, zodat er geen tijd en geld verloren gaat. Kortom: we zorgen voor de perfecte match tussen u en uw partners/leveranciers op korte en lange termijn.

Met AAmelio Integraal verzekert u zich van een kostenefficiënte werking op alle domeinen binnen uw non-corebusiness. De onderneming met een optimale balans tussen uw kernactiviteiten en ondersteunende taken is binnen handbereik. U kunt in vertrouwen delegeren en zich concentreren op de toekomst.

Wilt u ontdekken hoe AAmelio de werking van uw bedrijf verbetert?

Onze domeinen
Print Friendly, PDF & Email
aamelioAAmelio Facilitair voorbeeld