Missie & visie

Processen en samenwerkingen structureel verbeteren.

De missie van AAmelio:

AAmelio helpt ondernemers die voor veranderingen staan en actie willen nemen om anders te werken en een beter resultaat te bereiken. De passie en de kennis van de ondernemer gaat uit naar zijn hoofdactiviteit: zijn corebusiness. De aandacht van de ondernemer wordt ook opgeëist door talloze ondersteunende activiteiten. Omdat hiervoor specifieke kennis en controle nodig zijn, kampt iedere onderneming precies op dit vlak met een aantal pijnpunten. AAmelio geeft advies én biedt ondersteuning, zodat deze pijnpunten niet langer uw tijd opeisen.
missieSamen met u gaan we aan de slag om de knelpunten in uw onderneming structureel op te lossen. Ons centrale thema? Het efficiënt inzetten van middelen: tijd, kosten, inspanningen, kennis. AAmelio deelt met u een brede waaier aan kennis over (eenmalige) projecten en investeringen, het vereenvoudigen van processen en het uitbouwen van winstgevende relaties met leveranciers. Het resultaat? De efficiëntie in uw onderneming verhoogt en de kosten dalen. Zo krijgt u als ondernemer meer tijd om te doen wat u graag doet en waar u goed in bent.

De visie van AAmelio:

AAmelio wil het werk van ondernemers en hun medewerkers aangenamer maken, zodat ze meer plezier beleven in hun job. Doordat we stap voor stap de knelpunten in uw onderneming aanpakken én oplossen, versterken de ondersteunende taken de werking van uw corebusiness. Op die manier krijgen u en uw medewerkers meer ruimte om kennis, tijd en energie aan de juiste taken te besteden. Uw werkplezier verhoogt, de kosten dalen en de opvolging, controle en algemene werking verbeteren. We zijn ervan overtuigd dat er in uw bedrijf een sfeer van vertrouwen, zekerheid en zelfstandigheid ontstaat, doordat iedereen de juiste dingen op de juiste manier doet.

Print Friendly, PDF & Email
aamelioMissie & visie