Over AAmelio

Uw partner voor calculatie en (facilitaire) projecten

AAmelio begeleidt ondernemers om met minder tijd en geld tot betere resultaten te komen.

Hoe? Via verbeteringstrajecten waarmee we de knelpunten op verschillende domeinen binnen uw kmo detecteren én aanpakken en wegwerken.

Ons streefdoel? Een evenwichtige werking waarbij de ondersteunende diensten zoals calculatie, eenmalige ( gebouw gerelateerde) projecten uw kernactiviteiten versterken.

Uw resultaat? U kunt uw bedrijf sturen en besturen met meer rust en minder zorgen. En hebt u tijd, geld en energie over om te besteden aan uw passie: uw corebusiness!

Over Lucienne & Patrick

Lucienne Saesen

Wat Lucienne Saesen elke dag opnieuw gedreven en enthousiast maakt?

Haar expertise en kennis delen met collega-ondernemers om zo hun business te versterken. Dankzij haar jarenlange ervaring bij internationale bedrijven, is ze de ideale gids om ambitieuze zaakvoerders en hun teams te begeleiden naar structurele, transparante en duurzame verbeteringen in hun bedrijf. Zij is de drijvende kracht achter de diensten AAmelio StartAAmelio OptimaAAmelio Facilitair.

Haar motto?

Jezelf en je omgeving uitdagende doelen blijven stellen. Zo bouwde ze een rijk gevulde carrière uit als vertegenwoordiger, inkoopmanager, project/businessmanager en freelance interim-manager voor bedrijven van Nederlandse, Japanse, Amerikaanse, Zweedse en Belgische oorsprong. De producten en diensten die ze leerde kennen in deze carrière? Bloem voor bakkers, materialen voor sanitair en centrale verwarming, metalen persdelen, elektrische bekabeling en dashboarden voor auto’s, printplaten voor machines, facilitaire diensten en niet-productiegebonden goederen en diensten.

Haar belangrijkste leerschool?

De auto-industrie, waar kleine veranderingen een grote impact kunnen hebben, zowel in negatieve als positieve zin. Voortdurend verbeteren, verspilling stoppen, kwaliteit waarborgen, lage kosten en korte termijnen onderhandelen … dat werd de expertise van Lucienne.

Levenslang leren

Levenslang leren vindt ze een absolute must en daarom combineerde ze haar loopbaan met een MBA-studie. Die verscherpte verder haar vermogen om zich een totaalbeeld te vormen van een situatie of bedrijf. Haar thesis over de pijnpunten in Vlaamse kmo’s lag aan de basis van AAmelio.

Patrick Bruynen

Patrick Bruynen vormt samen met Lucienne de professionele tandem die efficiënte bruggen bouwt tussen de kernactiviteit en de ondersteunende taken bij kmo’s en zelfstandigen. Hij is de drijvende kracht achter de dienst AAmelio Calculator.

Als pas afgestudeerde boekhouder-informaticus ging Patrick aan de slag bij een lokale houthandel. Een mooie leerschool die hem de kans gaf om kennis te maken met ondernemers, om expertise op te bouwen van materialen en de verwerking ervan en om zijn vaardigheden als calculator te perfectioneren. Toen de houthandel de stap naar nieuwbouw- en renovatieprojecten zette, profileerde hij zich binnen zijn expertise: calculator voor aanbestedingen.

Zijn dagelijkse contacten met ondernemers gaven hem inzicht in hun specifieke noden en problematiek. Hij ontdekte dat veel aannemers ondersteuning nodig hebben bij een van hun belangrijkste taken: calculatie. Dus ging hij als freelance calculator aan de slag. Zijn achtergrond als boekhouder vormt een solide basis om ondernemers in de bouwsector ook op andere vlakken te ondersteunen, zoals bij prijsonderhandelingen, bestellingen, calculatiemethodes en processen en het optimaal gebruik van bestaande programma’s. Zo staat Patrick ondernemers bij in hun race tegen de aanbestedingsklok, zorgt hij voor omzetverhoging en maakt hij het ondernemerschap voor hen een stuk aangenamer.


Meer met minder
Vandaag ondersteunen en begeleiden Lucienne en Patrick kmo’s en zelfstandigen die niet de kennis, ervaring of tijd hebben om aan hun pijnpunten te werken. Succes is voor hen het resultaat van actie ondernemen, meten, analyseren, bijsturen, soms herbeginnen, motiveren, enthousiasmeren, doorzetten en vooral … doen! Ze gaan dan ook resoluut voor kmo’s/mkb’s en zelfstandigen die met minder middelen betere resultaten willen boeken.

Onze referenties

Print Friendly, PDF & Email
aamelioOver Aamelio