← Terug naar nieuwsoverzicht

Projectmanagement: ook een meerwaarde ná de realisatie van uw project

Projectmanagement Aamelio

Projectmanagement Aamelio

Vorige week raakte ik op een netwerkevent aan de praat met een ondernemer. Toen ik hem vertelde over AAmelio, zei hij dat de zomer voor hem bijzonder druk was geweest. Want naast zijn normale business had hij ook hard moeten werken aan de afwerking van zijn nieuwe bedrijfspand. De deadline werd gehaald. Toch was deze ondernemer allesbehalve opgelucht. Want het gebouw was dan wel klaar om in gebruik te nemen, nu moest hij de hele verhuizing nog regelen, partijen zoeken voor technisch onderhoud en poetswerk en tonnen administratie in orde brengen. Dat slorpte zoveel van zijn tijd op, dat hij nauwelijks toekwam aan zijn corebusiness. Frustrerend!

 

 

Projectmanagement doet u geld besparen

Een klassieke fout. Heel vaak staan ondernemers er niet bij stil dat projectmanagement ook na de realisatie van hun nieuwbouw- of verbouwingproject een meerwaarde biedt. De werkzaamheden zijn afgelopen. Het gebouw is opgeleverd. Waarom zouden ze dan nog langer investeren in projectmanagement? Een denkwijze die hen veel geld kan kosten. Want elk uur dat ze moeten besteden aan de ingebruikname van hun nieuwe onderkomen, is een uur dat ze geen factureerbare prestaties kunnen leveren. Bovendien is een specialist in projectmanagement ook vaak een ervaren onderhandelaar. Met waterdichte onderhoudscontracten tegen een interessante prijs als resultaat.

Duurzaam genieten

Kiest u voor projectmanagement van a tot z? Dan verzekert u zich van een zorgeloze realisatie van uw bouw- of verbouwproject tegen de beste prijs, met een vlotte verhuizing en glasheldere onderhoudscontracten. Zo vermijdt u onaangename verrassingen en kunt u duurzaam genieten van uw nieuwe professionele thuis.

Telefoontje?

Net voor het tijd was om aan tafel te gaan, vertelde ik mijn gesprekspartner over hoe AAmelio projectmanagement aanpakt. Hij luisterde heel aandachtig. Toen ik hem zei dat ik onlangs het nieuwbouwproject van Melexis in goede banen heb geleid, vroeg hij mijn kaartje. Ik ben heel benieuwd of ik deze week een telefoontje van hem zal krijgen. Ik ben er in ieder geval van overtuigd dat ik hem en zijn bedrijf heel wat kopzorgen én geld kan besparen!

Vertrouw net zoals Melexis uw projectmanagement toe aan een professional. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

Print Friendly, PDF & Email
aamelioProjectmanagement: ook een meerwaarde ná de realisatie van uw project