Dirk Bokken

Dirk Bokken
zaakvoerder HSBB Houtskeletbouw

hsbb-logo

Gaat u ervan uit dat een energiezuinige en moderne woning bouwen minstens een jaar duurt? Dan mag u uw mening herzien! Want specialist in houtskeletbouwwoningen HSBB Houtskeletbouw heeft maar vijf maanden nodig om een woning op te leveren. Omdat zaakvoerder Dirk Bokken alleen instond voor de offertes en calculaties van projecten, ging hij op zoek naar een ervaren freelance calculator om hem te helpen. Via een collega-ondernemer kwam hij bij Patrick van AAmelio terecht.

Tijd besparen

Dirk: “Wij zijn een middelgroot bedrijf en bouwen ongeveer vierentwintig woningen per jaar. Tot voor kort maakte ik alle calculaties en offertes voor onze projecten. Een arbeidsintensieve en tijdrovende activiteit waarbij heel wat komt kijken. Vaak moet ik met een plan aan de slag om conventioneel te bouwen, omdat de meeste bouwheren nog niet weten dat ze voor houtskeletbouw zullen kiezen als ze bij de architect zitten. Dat betekent dat ik aanpassingen moet doen in de opbouw van de constructie. Voor ik aan de effectieve offerte kan beginnen, moet er dus al heel wat gebeuren. Ik kon dus zeker hulp gebruiken en zo tijd besparen.”

Gedetailleerde meetstaat

“Patrick neemt nu de calculatie voor zijn rekening. Hij telt de hoeveelheden vierkante meters en berekent hoeveel materiaal en isolatie we nodig hebben. Al die informatie giet hij in een overzichtelijke en zeer gedetailleerde meetstaat. Op basis van zijn calculaties maak ik dan de offertes. Die gedetailleerde meetstaat is een echte meerwaarde. Het vergemakkelijkt niet alleen mijn taak, maar overtuigt ook vaak architecten of bouwheren om een project aan ons toe te wijzen. Bovendien is de meetstaat heel gebruiksvriendelijk. Verandert er iets aan een project? Dan kunnen we de hoeveelheden gemakkelijk aanpassen.”

Echte aanrader

“Dankzij de hulp van Patrick heb ik meer tijd voor andere dingen. Ik hoef zelf geen calculaties meer te doen en bespaar zo niet alleen tijd maar ook geld. Je merkt aan alles dat Patrick zijn job graag doet en goed is in zijn vak. Hij is kritisch en nauwkeurig en levert nooit half werk. Ik ben heel tevreden over onze samenwerking. Patrick biedt als freelance calculator een flexibele oplossing voor aannemers die leidt tot goede offertes. Hem inschakelen is een echte aanrader!”

Bent u ook op zoek naar een ervaren freelance calculator? Neem dan vrijblijvend contact op met Patrick voor meer informatie.

Print Friendly, PDF & Email
aamelioDirk Bokken