Elcke Vercruysse

Elcke Vercruysse
Global Marketing Communications

Lucienne van AAmelio was nauw betrokken bij de verbouwing van het Melexis-hoofdkantoor in Tessenderlo. En ze speelde ook een belangrijke rol bij de consequente en congruente uitrol van de nieuwe branding van Melexis in, aan en rond het vernieuwde gebouw. Ze dacht mee na over de visualisering van de branding, de aankleding van het gebouw, de signalisatie, de reclamemogelijkheden en de belichting. Ze zocht externe partners, evalueerde voorstellen en volgde de realisatie van kortbij op. Allemaal in samenwerking met Global Marketing Communications Manager Elcke Vercruysse en haar team.

Unieke identiteit

Elcke: “Twee jaar geleden bestond Melexis 25 jaar. Het ideale moment om onze branding te vernieuwen. We kozen voor een branding die internationaal werkt en onze ambities en toekomstgerichte visie belichaamt. De kernwoorden zijn hedendaags, internationaal, toekomstgericht en genderneutraal. Een aantal fascinerende dieren, zoals de kolibrie en de hamerhaai, symboliseren onze productportfolio. Die dieren hebben specifieke eigenschappen die ook terug te vinden zijn in onze producten. Zo creëren we een unieke identiteit in de sector.”

Waardevolle partner

“De volgende stap was om ons vernieuwde gebouw onder te dompelen in onze nieuwe branding. Tessenderlo is onze hoofdzetel en onze flagship. Alles wat we hier doen, heeft invloed op onze andere vestigingen. Wij zijn het voorbeeld. Daarom was het belangrijk om goed na te denken over de visualisatie van onze nieuwe branding in, aan en rond ons vernieuwde gebouw. En Lucienne was een waardevolle partner in dat proces.”

Fijne samenwerking

“De samenwerking met Lucienne is vlot verlopen. Wij reikten concepten aan en zij ging in haar uitgebreide netwerk op zoek naar de juiste partners om die concepten te verwezenlijken. Ze volgde alles nauwgezet op en ging heel gestructureerd en doelgericht te werk. Ze voelde perfect aan wat kon en wat niet kon, en kwam zelf ook met goede ideeën. Lucienne is een fijne persoon om mee samen te werken. Ze is gedreven, energiek, enthousiast en heel communicatief. En je hoeft je ook nooit zorgen te maken over deadlines, want Lucienne waakt erover dat die altijd worden gehaald!”

Print Friendly, PDF & Email
aamelioElcke Vercruysse