Katrien De Venter

Katrien De Venter
Finance Manager Melexis Technologies

Elektronicareus Melexis is een innovatief bedrijf met de blik gericht op de toekomst. Daarom verbouwde het bedrijf onlangs zijn kantoorgebouw in Tessenderlo. Een project dat Lucienne van AAmelio van a tot z in goede banen leidde. Ook na de oplevering moest er nog heel wat gebeuren om de overgang vlot te laten verlopen. Een uitdaging die Lucienne met plezier aanging!

Absolute meerwaarde

Katrien De Venter, Finance Manager: “Ons verbouwingsproject bestond uit twee fases: de building renovation en de building improvement. Na de realisatie van de eerste fase beseften we dat de expertise en ervaring van Lucienne ook een meerwaarde konden bieden tijdens de tweede fase. De laboratoria en testruimtes zijn het kloppende engineeringhart van Melexis. Een make-over van die ruimtes is geen sinecure! Daarom vroegen we haar om haar projectmanagement voort te zetten. Een goede beslissing, want die verdere samenwerking geeft ons de zekerheid dat ook dit project opnieuw on time en binnen het budget zal gerealiseerd worden.”

Expertise in kostenbesparing

“Het takenpakket van Lucienne is uitgebreid. Ze brengt structuur, zorgt voor efficiënte facilitaire processen en doet ons contractmanagement. Zo is ze nauw betrokken bij de onderhandelingen over onze onderhoudscontracten. En daar is ze heel bedreven in. We hebben dankzij haar knowhow onze contracten kunnen optimaliseren. Ik ben ervan overtuigd dat ze door haar efficiënte follow-up het risico op toekomstige verrassingen, zowel op technisch als financieel vlak, heeft beperkt. Je merkt aan alles dat Lucienne veel ervaring heeft. Ze weet wat werkt en wat niet werkt en die kennis is onbetaalbaar.”

Doortastende aanpak

“Lucienne is enorm gedreven en hanteert een no-nonsenseaanpak. En dat werkt! Ze denkt altijd in het belang van het bedrijf. Wij hebben 100 procent vertrouwen in haar. Bovendien weet ze precies wie ze wanneer en waarover moet informeren. Ze valt je niet lastig met details, maar zorgt ervoor dat je weet wat je moet weten. Dankzij haar hebben we meer tijd voor onze kerntaken.”

Een aanrader

“Wij zijn heel blij met de ondersteuning die we van Lucienne krijgen. Als je als bedrijf je verbouwing zorgeloos uit handen wilt geven, je processen wilt optimaliseren, risico’s wilt beperken en kosten wilt besparen door betere contractvoorwaarden, dan kan ik Lucienne zeker aanbevelen!

Print Friendly, PDF & Email
aamelioKatrien De Venter