Marleen Broeders

Marleen Broeders
Mede-zaakvoerder Schrijnwerkerij Baeten

“Een aantal jaren geleden namen we de strategische beslissing om onze groei te verzekeren door deel te nemen aan aanbestedingen voor grote projecten. Maar mijn man en ik hadden zoveel te doen, dat we er eigenlijk onvoldoende tijd voor konden vrijmaken. Er moest iets veranderen! Daarom hebben we de hulp van Patrick ingeroepen. Hij ondersteunt ons bij de uitvoering van de calculaties voor grote aanbestedingen. Een goede keuze, want nu hebben we meer tijd om ons te focussen op de planning en de opvolging van het personeel en de werven. Het resultaat? Ons bedrijf kreeg de laatste jaren een boost in omzet, personeel en efficiëntie.”

Omzetstijging
“Drie jaar samenwerking met AAmelio betekende voor ons een omzetstijging van 275 %. We gingen van één naar vijf vaste medewerkers naast onze drie zelfstandige werkkrachten. Dankzij de calculatiehulp van Patrick bij grote aanbestedingen kreeg onze onderneming tijd en ruimte om te groeien.”

Dezelfde kwaliteit tegen een betere prijs
Patrick is een flexibele en ervaren calculator die van vele markten thuis is. Marleen: “Patrick heeft ons veel geld bespaard door de tijd te nemen om prijzen van verschillende leveranciers te vergelijken. Hij voert zelfs prijsonderhandelingen waardoor we materialen nu aan lagere prijzen aankopen zonder aan kwaliteit in te boeten. Bovendien neemt hij de hele logistieke afhandeling voor zijn rekening. Hij zorgt ervoor dat de leveranciers de materialen op tijd én op de juiste werven leveren. Kortom: Patrick is zijn geld meer dan waard. De meeromzet en de betere aankoopvoorwaarden compenseren ruim onze investering in zijn expertise.”

Grotere gemoedsrust
Ook op mentaal vlak was de komst van Patrick een schot in de roos. Marleen: “Patrick heeft rust in ons bedrijf gebracht. Dankzij de uitstekende samenwerking nemen we nu ook met succes deel aan aanbestedingen voor grotere projecten. Ons orderboekje zit altijd voor lange tijd goed vol. Daardoor kunnen we meer ontspannen werken. En dat zorgt voor gemoedsrust. Professioneel én persoonlijk!”

Print Friendly, PDF & Email
aamelioMarleen Broeders