Mien Cooremans

Mien Cooremans
Accountmanager Eribel

eribel-logo

Specialist in deuren Eribel ving de ziekte van hun vaste calculator op met de ervaring en expertise in calculatie van Patrick van AAmelio. Dat kon u lezen in de testimonial van Leen Wuyts. Ook Eribel-accountmanager Mien Cooremans werkt vaak en graag samen met Patrick en vertelt met veel plezier over haar professionele ervaringen met hem.

Aandacht voor details

Mien: “Patrick is hier ongeveer een jaar geleden begonnen. Twee dagen per week komt hij bij ons langs om ons als freelancecalculator te ondersteunen bij de calculatie van aanbestedings-, uitvoerings- en servicedossiers. Hij pluist de lastenboeken tot in de kleinste details uit, bekijkt de meetstaten en overlegt met de collega’s van het verkoopteam, calculatieteam en mij als er probleempunten zijn. Daarna voert hij de calculatie uit en maakt hij een offerte die we samen overlopen. Vervolgens neem ik het van hem over en onderhoud ik de verdere contacten met onze klanten.”

Altijd de juiste oplossing

“Sommige dossiers zijn heel complex. Regelmatig is er een verschil tussen de informatie in de meetstaat en die in het lastenboek. Daar laat Patrick zich niet door afschrikken. Hij neemt elk dossier vast en blijft graven tot alles helemaal duidelijk is en hij de juiste oplossing kan voorstellen voor onze klanten. Bovendien is hij heel breed inzetbaar. Als we voor de uitvoering van een project bijvoorbeeld een speciaal onderdeel of product nodig hebben, dan gaat hij op zoek naar een goede leverancier.”

Proactieve calculator

“Ik vind het vooral heel sterk dat Patrick proactief is en zelf initiatief neemt. Hij komt naar mij toe als dat nodig is. Ik moet niet zelf achter informatie aangaan of om een update vragen. Bovendien is hij is een goede communicator. Hij slaagt erin om altijd een toon te hanteren die aangenaam is en die ertoe leidt dat je een fijne werkdag hebt, ook al is er een strakke deadline. Hij blijft in alle omstandigheden even goed gezind en voert met veel enthousiasme zijn job uit.”

Print Friendly, PDF & Email
aamelioMien Cooremans