René Gouverneur

René Gouverneur
Global HR & Sites Manager Melexis

Melexis is een internationale producent van innovatieve en hoogtechnologische halfgeleiders, draadloze toepassingen en magnetische en optische sensoren. Met het oog op de toekomst investeerde het bedrijf in de renovatie van hun gebouw in Tessenderlo. Omdat de vlotte realisatie van zo’n project een specifieke expertise en ervaring vereist, klopte de elektronicagigant bij Lucienne van AAmelio aan.

On time, binnen budget
René Gouverneur, Global HR & Sites Manager: “We hadden niet de juiste knowhow in huis om de renovatie van het gebouw in Tessenderlo tot een goed einde te brengen. We zijn namelijk geen specialisten in projectmanagent voor de bouw. Daarom gingen we op zoek naar externe expertise. En die vonden we bij AAmelio. Lucienne heeft het hele projectmanagement op zich genomen: ze coördineerde de volledige uitvoering en volgde alles op. Daarbij waakte ze over de planning en deadlines, hield ze het budget nauwlettend in het oog en stelde ze haar netwerk ter beschikking. Lucienne is echt een expert in projectmanagement. Ze is heel sterk in budgetopvolging, heeft veel aankoopervaring en kent de aandachtspunten van bouwen in een industriële context. Kortom: ze is heel goed in wat ze doet. Het resultaat? Onze renovatie werd on time en binnen het budget gerealiseerd.”

Op en top professioneel
“Lucienne is heel erg gedreven en heeft aandacht voor details. Ze behoudt op elk moment het overzicht en zorgt ervoor dat iedereen zich aan de gemaakte afspraken houdt. Dat is essentieel als je met strakke deadlines werkt, zoals in dit project. Ze is to the point, werkt gestructureerd en toont heel veel commitment. Ze is gewoon superprofessioneel. En haar communicatievaardigheden zijn een extra troef. Ze zorgt ervoor dat alle stakeholders altijd op de hoogte zijn van de voortuitgang van het project. Wil je zeker zijn van de vlotte realisatie van je bouw- of renovatieproject? Dan kan ik de projectmanagementcompetenties van Lucienne zeker aanraden!”

Print Friendly, PDF & Email
aamelioRené Gouverneur