Ronny Baeten

Ronny Baeten
Zaakvoerder Schrijnwerkerij Baeten

logoschrijnwerkerijbaeten

Algemene Schrijnwerkerij Baeten uit Opglabbeek is een snelgroeiend bedrijf. Zaakvoeder Ronny Baeten zag de afgelopen vijf jaar zijn omzet stijgen en het aantal medewerkers en uitgevoerde projecten toenemen. Een evolutie die hij toejuicht, maar die hem ook voor de uitdaging stelt om er samen met zijn medewerkers elke dag opnieuw voluit voor te gaan. Omdat groei altijd een synoniem is voor meer werk en dus minder tijd, vertrouwde Ronny voor zijn calculaties op de ervaring en expertise van Patrick. Het resultaat? Schrijnwerkerij Baeten heeft een MMTT-calculatiefilosofie met maatwerk, mondigheid, trouw en tools als stevige fundamenten.

Maatwerk
Ronny Baeten: “Dankzij de hulp van Patrick win ik meer aanbestedingen én heb ik meer tijd voor mijn corebusiness. Het maatwerk van Patrick zorgt ervoor dat onze offertes tot in de kleinste details voldoen aan de voorschriften van lastenboeken. Zo verspelen we geen opportuniteiten door onvolledige offertes in te dienen en worden we vaker als kanshebber weerhouden.”

Mondigheid
“Patrick is niet op zijn mondje gevallen. Een meerwaarde voor ons. Want hij stelt de vragen die hij moet stellen en informeert zich uitgebreid bij architecten, studiebureaus en leveranciers. Zo brengt hij de verwachtingen van de bouwheren duidelijk in kaart, stelt hij gefundeerde offertes op en vermijdt hij onaangename financiële verrassingen voor mijn zaak.”

Trouw
“Patrick zorgt ervoor dat we trouw blijven aan onze calculatiefilosofie. Onze berekeningen zijn altijd correct en we leveren kwaliteit tegen een rechtvaardige prijs. Korting geven om een aanbesteding te winnen, is gemakkelijk. Het is een quick fix die op lange termijn nadelig is voor je groei, want je marge verkleint – dus ook je winst. Daarover hoef ik mij gelukkig geen zorgen te maken: Patrick waakt over de rentabiliteit van onze projecten. Als groeiend bedrijf kunnen we zijn hulp echt gebruiken!”

Tools
“Toegegeven, toen Patrick mij voorstelde om mijn oude calculatieprogramma te vervangen door het AAmelio-programma had ik mijn twijfels. Was dat wel nodig? Het antwoord is ondertussen overduidelijk: ja! Het nieuwe programma is veel uitgebreider en zorgt voor meer efficiëntie. We hebben nog meer flexibiliteit, kunnen alle data afzonderlijk of samengevat zien, en hebben een heldere kijk op materialen, gepresteerde uren, marges, … Bovendien kan ik nu gemakkelijk post per post opvolgen of we op schema zitten. Is dat niet zo? Dan stuur ik snel bij. Het AAmelio-calculatieprogramma is dan ook een echte aanwinst voor mijn zaak.”

Wilt u ook een freelance calculator inschakelen voor uw aanbestedingen? Neem dan vrijblijvend contact op met Patrick voor meer informatie.

Print Friendly, PDF & Email
aamelioRonny Baeten