Wim Martens

Wim Martens
Zaakvoerder Romulus & Remus

Interieurspecialist en expert in gevelbekleding Romulus & Remus groeide van een kleine schrijnwerkerij uit tot een volwaardige fullservicepartner voor interieurbouw. De groei ging gepaard met de behoefte aan externe expertise in calculatie. Om zo de workload onder controle te houden, aanbestedingen te winnen én offertes op tijd bij de klanten te krijgen. Deze expertise vond zaakvoerder Wim Martens bij AAmelio!

Ervaring en affiniteit met de sector
Wim: “We leven in een digitaal tijdperk en dat betekent dat klanten heel gemakkelijk hun weg naar je vinden. Het gevolg is dat wij op sommige momenten overstelpt worden met offerteaanvragen. Daarom ging ik op zoek naar een flexibele oplossing voor onze calculatie, want daar kruipt veel tijd in. De externe calculator die ik zocht om ons team te ondersteunen, moest ervaren zijn én affiniteit hebben met onze sector. Via een zoektocht online kwam ik bij AAmelio terecht. Op hun website ontdekte ik dat Patrick en Lucienne aan beide voorwaarden voldoen.”

Uitgebreid takenpakket
“Het takenpakket van Patrick en Lucienne omvat meer dan louter calculatiewerk. Zij zijn vooral bij onze grotere projecten betrokken. Ze ontleden de meetstaten, analyseren de lastenboeken, vragen prijzen op bij leveranciers en onderaannemers, doen de nodige berekeningen, en gieten alles in een overzichtelijk calculatieblad waar ze alle andere kosten aan toevoegen. Zo komen ze tot de offerteprijs. Bovendien hebben ze samen met mij een calculatieblad ontwikkeld dat helemaal afgestemd is op de behoeften en specifieke eisen van ons bedrijf. Een bijzonder handige en verhelderende tool.”

Zeldzame diamant
“Lucienne en Patrick onderscheiden zich door hun expertise, communicatievaardigheid en organisatorische talent. Ze zijn heel sterk in plannen en detecteren waar de valkuilen zitten bij openbare aanbestedingen. Daarnaast zijn ze heel flexibel en is niets hen te veel. Ze zijn een echte meerwaarde voor ons bedrijf. Ik zou hun diensten zeker aan anderen aanraden. Maar ook weer niet te veel, want dan hebben ze misschien minder tijd voor mij. Als je een zeldzame diamant gevonden hebt, vertel je beter niet aan iedereen waar de mijn ligt. J”

Bent u ook op zoek naar een flexibele oplossing voor uw calculatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Print Friendly, PDF & Email
aamelioWim Martens