Wouter Crucke

Wouter Crucke
Zaakvoerder Vartago

logo_vartago

“Mijn bedrijf optimaliseert de gezondheid van bomen. Een expertise in een nichemarkt. En dat vertaalt zich in de openbare aanbestedingen waaraan wij deelnemen. Overheden en besturen zijn vaak weinig vertrouwd met de materie. Het gevolg? Er is weinig uniformiteit in de aanbestedingen. Het is een kluwen van verschillende types, die afwijken in vorm en inhoud. Daardoor is het heel complex om op een goede en commercieel interessante manier deel te nemen aan die aanbestedingen. Maar dat proces verloopt dankzij de hulp en ondersteuning van Patrick van AAmelio nu een heel stuk vlotter!”

Inschrijven met succes
“Deelnemen aan een openbare aanbesteding is één ding. Deelnemen op een financieel verstandige manier een ander. Een goede inschrijving vindt het evenwicht tussen een competitief voorstel en een rendabel prijskaartje. En met dat evenwicht liep het vroeger weleens mis. Patrick heeft onze aanbestedingen grondig geanalyseerd en een aantal knelpunten blootgelegd. Het belangrijkste daarbij was de kostenstructuur. We hielden in het verleden bij onze prijssetting soms onvoldoende rekening met onze kosten, marges en eventuele meerwerken. Als we nu inschrijven op een aanbesteding, weten we dat we een competitief voorstel op de correcte manier indienen. Het kostenplaatje is op voorhand duidelijk, want de calculatie is 100 % correct.”

Persoonlijke aanpak
“De betrokkenheid en de persoonlijke aanpak van AAmelio is een echte meerwaarde. Patrick neemt de tijd en doet de moeite om zich in je situatie in te leven en om je bedrijf te leren kennen. Zonder dat daarbij de klok minutieus in het oog wordt gehouden. Het is misschien een cliché, maar wel een dat hier volledig klopt: AAmelio levert maatwerk.”

Wil u ook meer omzet draaien en minder stress hebben over uw aanbestedingen? Wil u een vrije dag kunnen nemen of tijd creëren om andere taken uit te voeren in uw onderneming? Neem dan zeker contact op met Patrick. Als freelance calculator schenkt hij u meer tijd en minder kopzorgen over uw calculaties.

Print Friendly, PDF & Email
aamelioWouter Crucke