Leen Wuyts

Leen Wuyts
Coördinator binnendienst voor calculatie en interne verkoop Eribel

eribel-logo

Het betere deurwerk. Dat is de expertise van Eribel in Hoogstraten. Deze innovatieve kmo met een honderdtal medewerkers is gespecialiseerd in de productie, levering en plaatsing van kwaliteitsvolle technische binnendeuren in hout, en richt zich vooral op de zorgsector en overheden. Als groeiend bedrijf kreeg Eribel behoefte aan een calculator met expertise in binnendeuren die flexibel inzetbaar was. Dus rekent de onderneming sinds kort op de ervaring en aanpak van Patrick Bruynen van AAmelio.

Schaarse expertise

Leen Wuyts, coördinator van de binnendienst voor calculatie en interne verkoop: “Calculatie is een heel belangrijk onderdeel in het raderwerk van ons bedrijf. We innoveren voortdurend en blijven groeien. Dus gingen we op zoek naar een ervaren calculator. Maar flexibele calculators met een specialisatie in binnendeuren zijn schaars. De zoektocht beloofde niet evident te worden. Via via hoorde ik over Patrick van AAmelio. Ik nam contact met hem op en was heel blij om te horen dat hij expertise in binnendeuren had én onmiddellijk twee dagen per week als freelance calculator bij ons aan de slag kon.”

Nauwgezet werk

“Patrick is een echte meerwaarde voor ons bedrijf. Hij analyseert en interpreteert heel nauwgezet de lastenboeken. Hij slaagt er altijd in om de behoeften van onze klanten in functie van de lastenboeken te vertalen naar een heldere offerte op maat. Na overleg met onze accountmanagers stuurt hij de offertes naar onze klanten.

Goede communicator

“De flexibiliteit en loyaliteit van Patrick zijn twee grote troeven. Hij vindt het niet erg om eens een keertje een extra inspanning te leveren. Als dat nodig is, doet hij dat met veel plezier. Hij is een calculator waarop je … euh … kunt rekenen. Bovendien communiceert hij goed en zorgt hij ervoor dat je alles weet wat je moet weten. Ik kan zijn diensten dan ook alleen maar aanbevelen aan andere ondernemingen!”

Print Friendly, PDF & Email
aamelioLeen Wuyts