← Terug naar nieuwsoverzicht

Uw projectmanager: de metronoom van uw bouw- of verbouwproject

2804_blog2U kent ongetwijfeld het verhaal van de krekel en de mier. Wel, was de mier een ondernemer geweest, dan was zij …. failliet gegaan. De reden? Ze deed alles zelf en werkte te veel in haar zaak en niet aan haar zaak. Met als gevolg dat ze met een kanjer van een burn-out op de sofa terechtkwam en haar zaak geen lang leven beschoren was. Vertaald naar de ondernemer: zaakvoerders die alles zelf in handen willen houden, berokkenen hun onderneming en zichzelf meer kwaad dan goed. De oplossing? Delegeer en breng externe expertise in uw bedrijf. Schakel voor de realisatie van uw nieuwbouw- of verbouwingsproject bijvoorbeeld een ervaren projectmanager in.
(Bron foto: Beesies)

Dubbele win
Net zoals u goed bent in wat u dag in dag uit doet, blinkt een projectmanager uit in zijn vakgebied. Maak het uzelf dus gemakkelijk en laat uw projectmanagement over aan een professionele projectmanager. Want waarom zou u tijd en energie stoppen in zaken waarin u niet thuis bent? Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Want een projectmanager zal u geld besparen door strak toe te zien op een stipte uitvoering op alle vlakken:

 • technisch, door ervoor te zorgen dat alles volgens afspraak gemaakt wordt
 • financieel, door meerwerk te vermijden, vorderingsstaten te controleren en zeer regelmatig budgetcontroles uit te voeren
 • in tijd, door de uitvoeringsplanning strikt te volgen

Nog een voordeel van een projectmanager? U kunt de tijd die u niet hoeft te besteden aan projectmanagement gebruiken om factureerbare uren te presteren of aan uw zaak te werken zodat die rendabeler wordt. Kortom: u wint twee keer. Want als u een projectmanager aanstelt, dan bent u zeker van een efficiënte én financieel interessante uitvoering van uw project.

Betrouwbare partner
Het expertisedomein en de flexibiliteit van een professionele projectmanager is heel groot. En dat is essentieel, want de weg naar een succesvol uitgevoerd bouw- of verbouwproject loopt meestal allesbehalve rechtdoor. Kiest u voor een projectmanager? Dan krijgt u een betrouwbare partner die:

 • uw bouwproject tot in de puntjes mee definieert
 • de haalbaarheid van uw project aftoetst
 • voor een doordacht plan van aanpak zorgt
 • daadkrachtig coördineert, controleert en communiceert
 • de juiste partijen selecteert om mee samen te werken
 • afspraken, deadlines en verantwoordelijkheden voor de uitvoering van uw project vastlegt en doet naleven
 • over uw budget waakt
 • zorgt voor de voorlopige oplevering
 • indien gewenst ook waterdichte onderhoudscontracten onderhandelt en zo zorgt voor een duurzaam resultaat

Kortom: met een projectmanager schenkt u uzelf gemoedsrust en maakt u uw professionele leven aangenamer.

Wilt u een professionele en ervaren projectmanager om de realisatie van uw project in goede banen te leiden? Neem dan gerust contact met mij op.

 

Print Friendly, PDF & Email
aamelioUw projectmanager: de metronoom van uw bouw- of verbouwproject